Programmeringskursus

02/06/2022 09:09
Billede: Pixabay, Boskampi

Vil du gerne lære at programmere, men har måske ikke lige den store tid til at tage på skole eller tage nogle år ud til at tage en hel uddannelse, kan du vælge et kursus.

Disse former for kurser bliver udbedt i hele Danmark faktisk og hos teknologisk.dk kan du finde dem i priserne fra 2.000 kr. og op til 24.000 kr.

I forhold til længden på kurserne er der også en forskel. Nogle varer kun 1 dag, mens andre kommer helt op på 365 dage, fordi det er det tidsrum, programmet er tilgængeligt for dig. Når der er de 365 dage at gøre brug af, så kan du også 100 % bestemme, hvornår vil du kigge på det og hvornår der også er et behov for at gøre brug af det. 

Herunder kan du også gøre brug af kurset flere gange, hvis der nu er noget, du har misset eller har sprunget over.

Itucation.dk tilbyder også kurser til programmering. Disse kurser varer 6 uger, hvor du kan vælge forskellige programmer, du gerne vil dykke ned i. Om det så er et enkelt eller flere, er op til dig.

Ved du selvfølgelig ikke lige helt om programmering er dig, kan du også nemt finde steder, hvor du kan få en introduktion og blive klogere på, hvad det er.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til dette blogindlæg. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Enamel eller utallige andre gode varer. Heraf mærkatet, som du ser øverst.

Flere indlæg

Hvad er det bedste program til c sharp

09/06/2023 15:27
Billede: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Som en programmør står du over for flere valg, når det kommer til opsætningen af dit udviklingsmiljø. Udviklingsmiljøet omfatter de værktøjer, du vælger at bruge til at programmere din software. Vi…

Lær Python - Se hvordan

28/06/2021 14:04
Billede: Pexels.com

Har du overvejet at kaste dig ud i Pyhton, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så kan du bare være rolig. Der findes heldigvis mange måder på at lære det. I dette indlæg vil jeg fortælle om …

Hvordan lærer børn at programmere?

06/10/2020 14:52
Billede: Cottonbro

Der er meget, der tyder på, at fremtidens helt store helte bliver dem, der kan udvikle og programmere. Meget af den nyeste teknologi indenfor alle brancher afhænger helt og aldeles af, at der sidde…

Hvad er PHP?

02/10/2020 11:35
Billede: Jumpstory

PHP er et programmeringssprog på serversiden. PHP er open source og er hovedsageligt udviklet til, at det kan bruges til webudvikling. PHP står for Hypertext Preprocessor.

Et godt eksempel …

Hvad er C Sharp?

02/10/2020 09:46
Billede: Pixabay

C Sharp er et programmeringssprog, der er meget objektorienteret. C Sharp er et meget fleksibelt programmeringssprog, der samtidig er open source.

C Sharp blev udviklet i 1990'erne, men pro…

Hvad er Java? Kend programmeringssproget

01/10/2020 10:36
Billede: Pixabay

Java er et tredjegenerations programmeringssprog. Java er inspireret af programmeringssproget C++. Programmeringssproget er udviklet af koncernen Sun Microsystems.

Java fungerer på den måde…