Hvad Er Det Bedste Program Til C Sharp

09/06/2023 15:27
Billede: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Som en programmør står du over for flere valg, når det kommer til opsætningen af dit udviklingsmiljø. Udviklingsmiljøet omfatter de værktøjer, du vælger at bruge til at programmere din software. Visse programmer fungerer bedre end andre afhængigt af det projekt, du arbejder på.

Når du programmerer i et sprog som C#, findes der både gratis og betalte versioner, som kan koste mange tusinde kroner. Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning at vælge de dyre programmer med masser af funktionaliteter, da du muligvis kun har brug for de mest grundlæggende funktioner fra programmet.

Som begynder eller fritidsprogrammør er det oplagte valg at bruge Microsofts eget Visual Studio Community-program, som indeholder de vigtigste funktionaliteter, så du kan programmere bedst muligt uden at skulle bekymre dig om de mange ekstra features.

En anden mulighed er at bruge Visual Studio Code, hvor du kan bruge udvidelser (extensions) til at skrive C#-kode. Visual Studio Code anvendes ofte i forbindelse med programmering i HTML, CSS og JavaScript.

Hvis du skal programmere i C#, er den klart bedste løsning Visual Studio Enterprise-versionen, som er den betalte og dyre version. Her får du alle de nødvendige debugging-funktioner, der er afgørende for effektiv softwareudvikling med C#.

Det hele kommer i sidste ende meget an på omfanget af projektet og hvilket udviklingsmiljø den enkelte udvikler vælger at bruge.

OBS: dette indlæg er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde Enamel øreringe. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette indlæg.

Flere indlæg

Programmeringskursus

02/06/2022 09:09
Billede: Pixabay, Boskampi

Vil du gerne lære at programmere, men har måske ikke lige den store tid til at tage på skole eller tage nogle år ud til at tage en hel uddannelse, kan du vælge et kursus.

Disse former for kur…

Lær Python - Se hvordan

28/06/2021 14:04
Billede: Pexels.com

Har du overvejet at kaste dig ud i Pyhton, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så kan du bare være rolig. Der findes heldigvis mange måder på at lære det. I dette indlæg vil jeg fortælle om …

Hvordan lærer børn at programmere?

06/10/2020 14:52
Billede: Cottonbro

Der er meget, der tyder på, at fremtidens helt store helte bliver dem, der kan udvikle og programmere. Meget af den nyeste teknologi indenfor alle brancher afhænger helt og aldeles af, at der sidde…

Hvad er PHP?

02/10/2020 11:35
Billede: Jumpstory

PHP er et programmeringssprog på serversiden. PHP er open source og er hovedsageligt udviklet til, at det kan bruges til webudvikling. PHP står for Hypertext Preprocessor.

Et godt eksempel …

Hvad er C Sharp?

02/10/2020 09:46
Billede: Pixabay

C Sharp er et programmeringssprog, der er meget objektorienteret. C Sharp er et meget fleksibelt programmeringssprog, der samtidig er open source.

C Sharp blev udviklet i 1990'erne, men pro…

Hvad er Java? Kend programmeringssproget

01/10/2020 10:36
Billede: Pixabay

Java er et tredjegenerations programmeringssprog. Java er inspireret af programmeringssproget C++. Programmeringssproget er udviklet af koncernen Sun Microsystems.

Java fungerer på den måde…