Lær Python - Se Hvordan

28/06/2021 14:04
Billede: Pexels.com

Har du overvejet at kaste dig ud i Pyhton, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så kan du bare være rolig. Der findes heldigvis mange måder på at lære det. I dette indlæg vil jeg fortælle om de kurser og online undervisninger du kan tage. Find svaret forneden. 

Python er et af de mest anerkendte programmeringssprog og bruges bred ude i verden. Har du et godt greb om det, så er du også godt med i de andre programmeringssproge såsom Java. 

Så er du helt grøn inden for programmeringssproget, så findes der heldigvis mange kilder, som kan hjælpe dig godt på vej. 

Mine anbefalinger er: 

  • YouTube
    Der findes simpelthen ikke noget du ikke kan lære af YouTube. Det er jo lige før man kan droppe skolen og bare bruge flere timer på at lære det fra YouTube. Det kræver ikke nogle introduktion, for du kender nok allerede til det og ved hvordan man søger. 
  • Skillshare
    Fungere lidt som YouTube bortset fra at det er meget mere fokuseret på læring. Så du skal ikke regne med at finde nogle katte videoer herpå. Det skal dog siges at Skillshare koster et sjat penge om måneden, men det er nok også du vil kunne lære mest. Da du vil blive undervist af eksperter indenfor området. 

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Så kig eventuelt på højtaler med lys hos avXperten. Det betyder at avXperten får et link i dette tekstindhold.

Flere indlæg

Hvad er det bedste program til c sharp

09/06/2023 15:27
Billede: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Som en programmør står du over for flere valg, når det kommer til opsætningen af dit udviklingsmiljø. Udviklingsmiljøet omfatter de værktøjer, du vælger at bruge til at programmere din software. Vi…

Programmeringskursus

02/06/2022 09:09
Billede: Pixabay, Boskampi

Vil du gerne lære at programmere, men har måske ikke lige den store tid til at tage på skole eller tage nogle år ud til at tage en hel uddannelse, kan du vælge et kursus.

Disse former for kur…

Hvordan lærer børn at programmere?

06/10/2020 14:52
Billede: Cottonbro

Der er meget, der tyder på, at fremtidens helt store helte bliver dem, der kan udvikle og programmere. Meget af den nyeste teknologi indenfor alle brancher afhænger helt og aldeles af, at der sidde…

Hvad er PHP?

02/10/2020 11:35
Billede: Jumpstory

PHP er et programmeringssprog på serversiden. PHP er open source og er hovedsageligt udviklet til, at det kan bruges til webudvikling. PHP står for Hypertext Preprocessor.

Et godt eksempel …

Hvad er C Sharp?

02/10/2020 09:46
Billede: Pixabay

C Sharp er et programmeringssprog, der er meget objektorienteret. C Sharp er et meget fleksibelt programmeringssprog, der samtidig er open source.

C Sharp blev udviklet i 1990'erne, men pro…

Hvad er Java? Kend programmeringssproget

01/10/2020 10:36
Billede: Pixabay

Java er et tredjegenerations programmeringssprog. Java er inspireret af programmeringssproget C++. Programmeringssproget er udviklet af koncernen Sun Microsystems.

Java fungerer på den måde…