Gratis IT Kurser - Sådan Finder Du Dem

30/09/2020 11:46
Billede: Jumpstory

Der har aldrig været udbudt så mange gratis IT-kurser, som der er i dag. Udbuddet vokser hele tiden i takt med, at flere og flere virksomheder, privatpersoner og institutioner udbyder IT-kurser på forskellige niveauer.

Du kan også finde IT-kurser, der koster penge. Men er du på udkig efter mere grundlæggende kurser, så er der mange gratis IT-kurser at komme efter.

Sådan får du gratis IT kurser

De fleste retter i første omgang blikket mod uddannelsessteder og tilsvarende institutioner, når de søger kurser. Du kan finde gratis IT-kurser her:

  • Erhvervsuddannelser
  • Aftenskoler
  • Fagforeninger
  • Fagorganisationer 
  • Private virksomheder
  • Uddannelsesinstitutioner

Udbuddet er selvfølgelig varierende fra sted til sted, især hvis det kræver fysisk tilstedeværelse på bestemte placeringer for, at du kan tage kurset. 

Udbuddet af gratis online IT-kurser vokser dog hele tiden. Her fungerer kurserne oftest som fjernstudier, hvor du gennemgår et pensom, laver nogle øvelser og får feedback på dit arbejde.

Du kan også finde gratis IT-kurser, hvor du får vist, hvordan du gør bestemte ting, samtidig med at du har muligheden for at deltage i gruppediskussioner eller få direkte feedback.

Netop disse gratis IT-kurser er oplagte for brugere, der gerne vil specialisere sig yderligere i emner, som de allerede har stiftet lidt bekendtskab med. Det kræver dog, at du har en vist form for grundforståelse for emnet.

Er du derimod ude i, at du har behov for at lære enten hele programmer, metoder eller styresystemer helt fra bunden, så er det sandsynligvis fagorganisationer eller uddannelsesinstitutionerne, som du skal se i retning af.

Hvis du støder på et IT-kursus, som står til at koste penge, så undersøg, om du kan få dækket udgiften dertil af din arbejdsgiver eller din fagforening.

Tak for støtten

Til sidst takker vi avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik og tilbehør hertil som fx en pladespiller med tilhørende højttalere og utallige andre smarte gadgets, kabler og andet på avXpertens webshop.

Flere indlæg

Programmeringskursus

02/06/2022 09:09
Billede: Pixabay, Boskampi

Vil du gerne lære at programmere, men har måske ikke lige den store tid til at tage på skole eller tage nogle år ud til at tage en hel uddannelse, kan du vælge et kursus.

Disse former for kur…

Lær Python - Se hvordan

28/06/2021 14:04
Billede: Pexels.com

Har du overvejet at kaste dig ud i Pyhton, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så kan du bare være rolig. Der findes heldigvis mange måder på at lære det. I dette indlæg vil jeg fortælle om …

Hvordan lærer børn at programmere?

06/10/2020 14:52
Billede: Cottonbro

Der er meget, der tyder på, at fremtidens helt store helte bliver dem, der kan udvikle og programmere. Meget af den nyeste teknologi indenfor alle brancher afhænger helt og aldeles af, at der sidde…

Hvad er PHP?

02/10/2020 11:35
Billede: Jumpstory

PHP er et programmeringssprog på serversiden. PHP er open source og er hovedsageligt udviklet til, at det kan bruges til webudvikling. PHP står for Hypertext Preprocessor.

Et godt eksempel …

Hvad er C Sharp?

02/10/2020 09:46
Billede: Pixabay

C Sharp er et programmeringssprog, der er meget objektorienteret. C Sharp er et meget fleksibelt programmeringssprog, der samtidig er open source.

C Sharp blev udviklet i 1990'erne, men pro…

Hvad er Java? Kend programmeringssproget

01/10/2020 10:36
Billede: Pixabay

Java er et tredjegenerations programmeringssprog. Java er inspireret af programmeringssproget C++. Programmeringssproget er udviklet af koncernen Sun Microsystems.

Java fungerer på den måde…