Gratis Programmer Til At Lave Apps

17/03/2021 15:59
Billede: Pixabay

Drømmer du om at lave den næste virale app? Så er der hjælp at hente, selvom du ikke er et teknisk vidunderbarn. Der findes nemlig en række gratis programmer, der hjælper dig med at lave fede, funktionelle og sjove apps. Vi har lavet en liste over de bedste programmer til dette, der oven i købet er gratis.

Gratis programmer, som du kan bruge til at lave apps

1. Buildfire

Builfire er blevet brugt til at lave over 10.000 apps, så den kan tydeligvis et eller andet. Du behøver ikke kunne kode, der er masser af avancerede features og har oven i købet egenskaber til at lave sociale netværk.

2. Nativescript

Med Nativescript får du en lang række fordele, heriblandt gratis indbygge temaer, en tema-bygger, SCC styling system og masser af muligheder for at tilpasse og lave din app, præcist som du vil.

3. Flutter

Flutter er faktisk et Google produkt, hvilket altid giver en vis sikkerhed for, at systemet er i orden. Du kan lave enormt smukke apps med dette, og du har en lang række muligheder for at kode den i det sprog, som du foretrækker.

Hvis ingen af ovenstående lyder tiltagende, så kan du også prøve en af følgende:

  • Felgo
  • Ionic
  • Shoutem
  • Xcode
  • Android Studio
  • Adobe PhoneGap
  • AppMySite
Flere indlæg

Forskellen på Java og JavaScript - Se dem her

05/10/2020 08:43
Billede: Pixabay

Java og JavaScript er ikke det samme. Langt fra. Skal det skæres meget kort ned, så er forskellen på Java og JavaScript, at Java er statisk, mens JavaScript er dynamisk.

Herunder får du udd…

Bedste FTP program

01/10/2020 09:31
Billede: Pixabay

Valget af FTP program er ikke lige meget, når du skal have adgang til filerne på dit webhotel, så du kan redigere og styre filerne på din hjemmeside. 

Herunder får du 10 bud på, hvilke…