Bedste FTP Program

01/10/2020 09:31
Billede: Pixabay

Valget af FTP program er ikke lige meget, når du skal have adgang til filerne på dit webhotel, så du kan redigere og styre filerne på din hjemmeside. 

Herunder får du 10 bud på, hvilke FTP-programmer, der er de bedste FTP programmer - og selvfølgelig også hvorfor de er det.

De bedste FTP programmer

  1. FileZilla
  2. WinSCP
  3. Cyberduck
  4. Transmit
  5. Free FTP
  6. WS_FTP Professional
  7. CuteFTP Pro
  8. Bulletproof FTP
  9. ForkLift
  10. CoreFTP LE

Hvis vi tager dem fra toppen, så er der bare ingen vej udenom FIleZilla, når vi taler om det bedste FTP program. Det er især programmets brugervenlighed, der får det til at toppe listen.

FileZilla er derfor det oplagte valg, når du for første gang skal kaste dig ud i at bruge et FTP program. Noget der bestemt ikke gør FileZilla dårligere i forhold til konkurrenterne er, at det er gratis. 

FileZilla har i øvrigt intet med Mozilla og Firefox at gøre, selvom navnet kan få mange til at tro det.

Hvad så med resten? En lang række af dem har deres begrænsninger, da det ikke er alle, der kan anvendes til både Windows og Mac. 

I modsætning til FileZilla så er der altid en enkelt ting eller to, der trækker ned, hvor FileZilla bare leverer. Enten er det ikke anvendeligt på alle platforme, eller koster det noget.

FileZilla er ikke det mest avancerede program, men når alle faktorer er taget i betragtning, så topper det bare listen, da det konstant er blandt de bedste på samtlige parametre, mens de andre FTP programmer har for store udsving i forhold til at levere konstant på alle parametre.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et enormt udvalg af smart elektronik hos avXperten, heriblandt smarte Ubiquiti routere og access points til at booste dit netværk og få en optimal netværksopsætning i hjemmet eller på jobbet.

Flere indlæg

Gratis programmer til at lave Apps

17/03/2021 15:59
Billede: Pixabay

Drømmer du om at lave den næste virale app? Så er der hjælp at hente, selvom du ikke er et teknisk vidunderbarn. Der findes nemlig en række gratis programmer, der hjælper dig med at lave fede, funk…

Forskellen på Java og JavaScript - Se dem her

05/10/2020 08:43
Billede: Pixabay

Java og JavaScript er ikke det samme. Langt fra. Skal det skæres meget kort ned, så er forskellen på Java og JavaScript, at Java er statisk, mens JavaScript er dynamisk.

Herunder får du udd…